Om Treffpunktet

Spangenhuset - nå Treffpunktet (Oleanna)

Fra 1. januar 2016 tok Møteplassen Elverum over aktivitetstilbudet for psykisk helse (tidligere Spangenhuset) fra Elverum kommune. Det blir heretter omtalt som Treffpunktet.

Det vil hver måned settes opp planer for aktiviteter, som du finner i underlenkene. Brukerne av tilbudet er også hjertelig velkommen til å benytte seg av de øvrige tilbudene ved Møteplassen Elverum.

Møteplassen Elverum har ansatt to nye damer som har ansvaret for Treffpunktet. Disse kjekke damene heter Monica og Siv.

Møteplassen Elverum har overtatt driften av aktiviteten som tidligere foregikk inne på Spangenhuset.

Spangenhuset eksisterer ikke lenger, heretter vil oppholdsstedet bli omtalt som "OLEANNA". Dette er et lavterskeltilbud innen psykisk helse.

Det er opprettet en lukket facebookside for Treffpunktet. Alle som ønsker å bli invitert til den, kan gi beskjed om det på innboksen til Møteplassen Elverum på facebook.

Ellers så finnes det i tillegg en mailadresse til Treffpunktet: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."

Telefonen til aktivitørene er 942 02575. Møteplassens ordinære mail og tlfnr. kan også benyttes.


På bildet ser du Oleanna der Treffpunktet har sitt tilhold. 


Kulturkvelder

I samarbeid med Kommunen og Kultur vil det bli arrangert kulturkvelder. Disse vil bli annonsert bl a her på dette nettstedet under egen lenke.