Treffpunktet er det nye navnet

Spangenhuset - nå Treffpunktet

Fra 1. januar 2016 tok Møteplassen Elverum over aktivitetstilbudet for psykisk helse (tidligere Spangenhuset) fra Elverum kommune. Det blir heretter omtalt som Treffpunktet.

Det vil hver måned settes opp planer for aktiviteter, som du finner i underlenkene. Brukerne av tilbudet er også hjertelig velkommen til å benytte seg av de øvrige tilbudene ved Møteplassen Elverum.

Møteplassen Elverum har fra og med 4. januar 2016 ansatt to personer i en tilsammen 100 % stilling, som har ansvaret for Treffpunktet. Disse kjekke damene heter Kari og Tone.

Møteplassen Elverum har overtatt driften av aktiviteten som tidligere foregikk inne på Spangenhuset.

Spangenhuset eksisterer ikke lenger, heretter vil tilbudet bli omtalt som "TREFFPUNKTET". Dette er et lavterskeltilbud innen psykisk helse.

Det vil bli opprettet en lukket facebookside for Treffpunktet. Alle som ønsker å bli invitert til den, kan gi beskjed om det på innboksen til Møteplassen Elverum på facebook.

Ellers så finnes det i tillegg en mailadresse til Treffpunktet: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den."

Telefonen til aktivitørene er 942 02575. Møteplassens ordinære mail og tlfnr. kan også benyttes.


På bildet ser du Kari Grønbekk til høyre og Tone Nordholmen Berge, som er nyansatte aktivitører fra 01.01.2016.
De har ansvaret for Treffpunktet, og det vil bli satt opp egne planer for denne, samtidig som brukerne også kan benytte seg fritt av Møteplassens andre aktiviteter og tilbud.


Kulturkvelder

I samarbeid med Kommunen og Kultur vil det bli arrangert kulturkvelder. Disse vil bli annonsert bl a her på dette nettstedet under egen lenke.