Ukeplaner
lørdag, 28 januar 2023 08:57

Program for uke 5

Skrevet av

PROGRAM UKE 5 PÅ MØTEPLASSEN ELVERUM

Om datakursene på Møteplassen Elverum
Seniornett Møteplassen Elverum arrangerer flere kurs i bruk av data, mobiltelefon og nettbrett våren 2023. Første kurset er nybegynnerkurset, og dette passer for deg som føler deg helt ny eller utrygg i bruk av datamaskinen. Det er oppstart mandag 6. februar fra kl. 1000-1300. Lær deg å bli trygg på datamaskinen med grunnleggende søk på Internett, sikkerhet m.m.

Eller hvis du er interessert i kurs, og ønsker en liten prat med instruktørene i forkant kan du komme på Datakafe torsdag 2. februar kl. 11.00. Her vil du også få sjekket at din datamaskin er i orden før oppstart av kurs.  For informasjon/påmelding kan du ta kontakt på 911 84 893, eller kom innom Møteplassen Elverums lokaler på Kommunehuset Folkvang. 

Møteplassen Elverum mandag 30. januar
Hobbyklubbene samles fra kl. 10.00-14.00. Damene strikker og driver med forskjellig håndarbeid inne i Møteplassens lokaler. Mennene holder til i huset Oleanna, vis a vis Folkvang.
Hobbykara tar også imot kniver, sakser, økser m.m. til sliping for en rimelig pris. Disse kan leveres inne på Møteplassen Elverum.
Har du lyst til å være med i en av hobbyklubbene? Det er bare å komme. Det blir laget og produsert saker og ting som blir solgt på Møteplassen Elverum. 
Bocciagjengen treffes inne i aulaen over Møteplassens lokaler kl. 10.00.  Det er bare å komme, boccia passer for alle! Lett å lære, enkelt å spille og veldig fengende. Gamle og nye ønskes velkommen til trivelig bocciaspill. 

Møteplassen Elverum onsdag 1. februar
Vi ønsker velkommen til bocciaspill fra kl. 10.00-13.00.  Bocciaspillerne vil veldig gjerne ha med flere, det er bare å komme! Lett og lære, lett å spille, passer for de fleste. 

Møteplassen Elverum torsdag 2. februar
Torsdagsmiddagen.  Vi ønsker velkommen til middag fra kl. 13.00-15.30.  Det serveres laks m/agurksalat, rømme og smør for kr. 100. Kaffe inkl. Til dessert tyttebærkake for kr. 40.
Datakafe kl. 11.00-1300.  Seniornett Møteplassen Elverum inviterer de som er interessert i å delta på kurs til å komme og få sjekket sin datamaskin, nettbrett, mobiltelefon før oppstart av kurs. Kanskje du også har spørsmål vedr. de forskjellige kursene, er usikker på hva du skal melde deg på m.m. Velkommen innom for en uforpliktende prat!

Møteplassen Elverum fredag 3. februar
Aktivitetskafe. Møteplassen Elverum inviterer vi til aktivitetskafe fra kl. 1030-1400.
Sosialt og koselig med quiz, sang og musikk. Underveis blir det kaffe og vaffel, og avsluttes til slutt med middag og dessert. Velkommen. 

Mari Opseth
Daglig leder
Møteplassen Elverum
Tlf. 911 84 893