Ukeplaner
søndag, 25 september 2022 09:06

Program for uke 39/2022

Skrevet av

PROGRAM UKE 39 PÅ MØTEPLASSEN ELVERUM

MANDAG 26
Møteplassen Elverum
I dag er det tid for hobbyklubbene fra kl. 10.00-14.00. Damene strikker og driver med forskjellig håndarbeid inne i Møteplassens lokaler.
Mennene holder til i huset Oleanna, vis a vis Folkvang. Det er plass til flere begge steder, har du lyst til å være med, så er det bare å komme. Det blir laget og produsert saker og ting som blir solgt på Møteplassen Elverum. Gevinsten av salget går til aktiviteter og tilbud for brukere her. 

Hobbykara tar også imot kniver, sakser, økser m.m. for sliping til en rimelig pris. Kan leveres inne på Møteplassen. Ta gjerne en tur innom oss og se på det som er stilt ut i korridoren vår. Mange flotte gaver. 
Bocciagjengen treffes inne i aulaen over Møteplassens lokaler kl. 10.00.  Det er bare å komme, boccia passer for alle! Lett å lære, enkelt å spille og veldig fengende. Gamle og nye ønskes velkommen.  

TIRSDAG 27 
Datakurs i bildebebehandling
Seniornett Møteplassen Elverum arrangerer kurs i bildebehandling tre mandager på rad fra mandag 3. oktober. Du lærer å overføre bilder fra mobil/kamera og over på datamaskin, hvordan du kan lagre vanlig og lagre i en sky. Redigering, beskjæring, retusjering, fjerne røde øyne og fargejustering vil du også lære.
Nå kan du lære hvordan du skal ta vare på gode minner, til glede for deg selv og andre, så bare ta kontakt på tlf. 911 84 893 for mer informasjon eller påmelding. Eventuelt kan du ta en tur innom på Møteplassen Elverum som holder til på Kommunehuset Folkvang, inngang nordsiden av bygget mot ungdomsskolen.

ONSDAG 28 
Vi ønsker velkommen til bocciaspill fra kl. 10.00-13.00 i aulaen over Møteplassen Elverum. Bocciaspillerne vil veldig gjerne ha med flere, det er bare å komme!

TORSDAG 29
Vi ønsker velkommen til torsdagsmiddagen fra kl. 13.00-15.30.  Det serveres fårikål for kr. 100, og trollkrem for kr. 30. Kaffe inkl. Velkommen!

PC-kafe
Hver torsdag i kursperioden inviterer Seniornett til PC-kafe fra kl. 1100-1300. Her vil du få hjelp til det du lurer på med din datamaskin, nettbrett eller smarttelefon.
Noen ganger dukker det opp småproblemer og noe man lurer på, så kom gjerne innom i dag for å få hjelp! Vi holder til på Møteplassen Elverum, Kommunehuset Folkvang. Velkommen.

FREDAG 30
Vi inviterer til aktivitetskafe fra kl. 10.30.14.00. Det blir quiz, kaffe og vaffel, sosialt og trivelig lag, avsluttes med middag. Velkommen.

Mari Opseth
Daglig leder
Møteplassen Elverum
Tlf. 911 84 893