Hva er Møteplassen Elverum

Møteplassen er en frivillig organisasjon stiftet av frivillige foreninger i Elverum, og med representasjon fra Elverum kommune. Den er i prinsippet en videreføring av Eldreklubben, eller som den offisielt het "Helse og velferdssentralen for eldre og funksjonshemmede". Møteplassen ble stiftet 16. juni 2010, og ved årsskiftet 2010 - 2011 ble Eldreklubben overført til Møteplassen i sin helhet.

Møteplassen Elverum flyttet til nye lokaler i Kommunehuset Folkvang (tidligere Lærerhøyskolen) 11. juni 2012.

Møteplassen Elverum er en frivillig forening, og dens virksomhet er partipolitisk og religiøst nøytral.

Møteplassen er i prinsippet et eldresenter, eller kanskje et bedre uttrykk er aktivitetssenter, da formålet er å være et møtested for eldre, funksjonshemmede, pårørende og andre som søker informasjon, trygghet og sosialt samvær med aktiviteter og kulturtilbud. 

Møteplassen er tenkt å være en drivkraft for by og bygd i utvikling av aktiviteter som bidrar til god livskvalitet. Gjennom samhandling med en lang rekke foreninger og lag som benevnes støtteforeninger vil Møteplassen bidra med kreativitet og aktiviteter.  

Møteplassen er åpen for alle, og både enkeltpersoner, grupper og foreninger vil kunne bli invitert til arrangementer som foregår på Møteplassen.

flowerline

 

Publisert 6. juli 2011, redigert 09. jun 2017
Webmaster