PC-kafé

Seniornettklubben tilbyr sine medlemmer hjelp og støtte til forskjellige problemer og spørsmål angående datamaskiner, deres bruk og klubbens datakurs.

Det er PC-kafé hos Møteplassen Elverum mandager gjennom vår- og høstsesongen; vanligvis kl. 1100 - 1300. Det vises til våre halvårlige kurskataloger (se egen lenke) og til Møteplassens ukentlige programmer.

I starten av hver sesong vil det være en spesiell PC-kafé der påmeldte elever til kurs kan få sjekket at deres pc/laptop har det nødvendige oppsettet for kurset, spesielt med tanke på e-post og Internett.

 

Siste (1. juli 2019): 

Seniornett Møteplassen Elverum er 1 av ca. 200 lokalforeninger i hele landet som drives som en frivillig organisasjon. Her er det frivillige datainteresserte seniorer som er instruktører og som vil hjelpe deg med både store og små datautfordringer. I et uformelt miljø, vil vi møte deg med godt humør, med glimt i øyet og en hjelpende hånd, hvis du lurer på noe angående PC, smarttelefon og nettbrett.

Siden vi i Seniornett Møteplassen Elverum ønsker å være en aktiv bidragsyter til å øke den Digitale kompetansen blant Elverums innbyggere inviterer vi til Digital PC-kafè i Møteplassen Elverum`s lokaler hver mandag fra kl 11.00 – 13.00 i kursperioden.

Høstens første PC-kafè er mandag 26.august.  Første kursdag er 29. august - se  kursprogrammet under eegen lenke.