Hobbyklubben

Solan og Ludvig Solan og Ludvig

Hver mandag treffes en glad gjeng mellom kl 10.00-14.00. Har du lyst til å være med? Stedet er Møteplassens akktivitetssenter på Lærerskolen.

Hver mandag treffes en glad gjeng, nå i nye, lyse lokaler. Disse lager ting for salg og utlodning. Vi arrangerer jule-, påske-, og sommerlotteri. Vi arrangerer også julemesse, hvor det i tillegg er salg av kaffe og kaker. Det lages mange fine ting, alt fra strikkesokker, strikkevotter, hardangersøm og mye annet. Dette er sosialt og trivelig, og vi har plass til flere, om noen ønsker å være med! 

Vi tar også i mot bestillinger på ting, som folk ønsker å få laget til seg selv.. Eller kanskje det passer fint å gi bort noe i gave? Kanskje noen ønsker seg et pent vognteppe? Et pledd? Eller tovede votter og tøfler, eller andre dekorative produkter? Vi tar rimelige priser for å hjelpe til med dette. Om du tar med mønsteret og evt stoff/garnet som skal brukes, så ordner vi resten Vi vurderer prisen ut ifra produktet og hvor tidkrevende det vil være å få det laget. Vi tar 25 % av beregnet pris i depositum, så vi er sikre på at kundene henter varene de har bestilt.  

Kanskje du evt er blant de som gjerne vil bidra, men helst hjemmefra? Det er også kjærkomment. Vi trenger alltid produkter av alle slag. Vi står for utstyr og materiell. 

 

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med daglig leder, for en liten prat!

 

Se flere bilder........klikk her