Nytt/Informasjon

Kjære brukere av Treffpunktet

Velkommen til Treffpunktet som holder til på huset Oleanna!
Dette er en av Møteplassen Elverums aktiviteter som er tilrettelagt for de med noe psykiske utfordringer i dagliglivet, og som av den grunn ikke er i skole/utdanning, jobb m.m. Her er du velkommen uansett alder, yngre og eldre.
Dette er ikke et behandlende tilbud, men et lavterskeltilbud innen psykisk helse hvor du får mulighet til å sosialisere deg og gjøre aktiviteter sammen med andre som du føler deg trygg på. Hver måned arrangerer vi også "husmøter", og her kan alle få komme med innspill om hva de ønsker å ha med på aktivitetsplanen for månedene fremover. 
Her er det sosialt samvær, uteaktiviteter, diverse spill, bingo og det blir muligheter for en gåtur sammen med andre. 

Dere må selv ha med drikke og mat som ikke trenger å oppbevares i kjøleskap. Det er salg av kaffe og te for en rimelig pris. 

Åpningstidene er kl. 10.00 - 14.00 mandag, onsdag, torsdag.

Vi samarbeider med PRO og "Fritid med bistand" i Elverum kommune innimellom, og dette vil by på litt ekstra opplevelser innimellom. 

Møteplassen Elverum har en lukket Facebook gruppe for Treffpunktet, og her vil også aktivitetsplan, informasjon og annet legges ut i tillegg. 

Hvis du er usikker på om dette er noe for deg, ring oss gjerne på tlf. 942 02 575 (mandag, onsdag og torsdag), så tar vi en liten prat. Evt. du kan også ringe Møteplassen Elverums tlf. på 911 84 893 for mer informasjon også. 

Velkommen til oss!

Monica og Siv