Program for uke 49

PROGRAM UKE 49 PÅ MØTEPLASSEN ELVERUM

Mandag 4. desember - Møteplassen Elverum
- Boccia. Velkommen til bocciaspill fra kl. 10.00-13.00 i Aulaen over Møteplassen Elverums lokaler. Sosialt, fengende og enkelt å spille, og passer for alle. Les om Boccia under lenken Varierte aktiviteter.
- Hobbyklubbene går som normalt fra kl. 10.00-14.00. Ta med kniver, sakser , økser m.m. for sliping til en rimelig pris. Det blir ellers laget nye artikler som selges utover mot jul og fremover. Det er bare å komme innom for en titt og en prat med hobbyklubbene. Hvis du har lyst til å være med, så er det bare å dukke opp. 
- Skeiv kafe.FRI Innlandet v/Katarina Sortodden og Møteplassen Elverum inviterer til skeiv kafe hver mandag fra kl. 18.00. Et trygt møtested med gode samtaler og enkel beverting. Muligheter for aktiviteter som spill, tegning m.m.
Tirsdag 5. desember – Møteplassen Elverum
- Syng med oss. Møteplassen Elverum og diakonen Gunhild inviterer til koselig sangkafe kl. 11.000-12.00 i Møteplassen Elverums lokaler. En uhøytidelig sangstund som passer for alle.

- Prisutdeling. Etter sangstunden, kl. 13.00, blir det utdeling av frivilligprisen fra Elverum Frivilligsentral og Møteplassen Elverum, samt en sangstund med Kine Evensen. Åpent for alle. Velkommen.
Onsdag 6. desember - Møteplassen Elverum
- Boccia. Vi ønsker velkommen til bocciaspill.  Spillet foregår i aulaen over Møteplassen Elverums lokaler fra kl. 10.00. Gamle og nye deltakere ønskes velkommen.
Torsdag 7. desember - Møteplassen Elverum
- Torsdagsmiddag.Møteplassen Elverum inviterer til middag i trivelige omgivelser fra kl. 13.00-15.30. Kristin serverer ribbe og pølse m/tilbehør for kr. 130.   Kaffe inkl. Til dessert riskrem m/jordbærsaus kr. 50. Velkommen. 
- Datakafe 7. desember.Seniornett inviterer til årets siste datakafe i dag kl. 11.00-13.00. Her vil du få god hjelp til småproblemer du har med din PC, mobil eller nettbrett. Du finner Seniornett på Møteplassen Elverum.
Fredag 8. desember - Møteplassen Elverum
- Aktivitetskafe.  Møteplassen Elverum og kirken inviterer til aktivitetskafe fra kl. 10.30-14.00. Det blir kaffe og vaffel, middag og dessert, quiz, sang, og koselig sosialt samvær for kr. 200. Velkommen. 

Mari Opseth
Daglig leder Møteplassen Elverum
Tlf. 911 84 893